Podcast #6 Bliv klar til Black Friday – Del 2

Picture of Marie Andersen

Marie Andersen

OBS! Kan du ikke se podcastafspilleren herover? – Accepter  da marketing-cookies for at vise afspiller og lytte til podcast.

Handelen under Black Friday stiger år for år, og det samme gør presset på webshops. Derfor er det vigtigt at gøre en massiv forberedelse, så man sikrer minimum af uventede uheldige episoder. For at hjælpe dig har vi, med udgangspunkt i Webshippers kunders mest stillede spørgsmål lavet en FAQ, som vi gennemgår i denne 2. episode af Webshippers  Black Friday-udgave af Ship It, til inspiration. Til at guide dig igennem FAQ’en har vi Webshippers CPO Brian Hansen. I episoden gennemgår vi følgende spørgsmål: 

  • Hvordan sikrer jeg mig at mit lager kan følge med? 
  • Mine transportører har efterfølgende sendt mig dyre regninger, hvorfor sker det?
  • Hvad hvis noget går ned eller bryder sammen? (hav styr på dine livliner)
  •  Kan min webshop følge med? 

Læs også vores blogindlæg hvor du får 7 tricks til din Black Friday forberedelse.

Lyt også til seneste podcast