We Grow Webshops

We Grow Webshops er en Hollandsk virksomhed med speciale i at hjælpe webshops med at vækste i Tyskland. Det har de gjort ved at tilbyde deres kunder en helt unik måde at komme ind på det tyske marked.

Hvem er We Grow Webshops?

We Grow Webshops er en Hollandsk e-commerce virksomhed, der har specialiseret sig i at hjælpe webshops med at vækste internationalt. Det har de gjort ved at tilbyde deres kunder en helt unik måde at komme ind på det tyske marked.

Tyskland er med sine +80 millioner indbyggere suverænt europas største økonomi, og derfor er der for mange webshops et stort uudnyttet potentiale. Nu tilbyder We Grow Webshops deres service i Danmark, og vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder en unik mulighed for at vækste i Tyskland, til en fornuftig pris.

Partnerskabet består af tre elementer.

Digital Marketing

Danske webshops har ofte brug for assistance til at tackle internationale markeder som f.eks. Tyskland. We Grow Webshops samarbejder med lokale e-commerce eksperter inden for oversættelse, lokal SEO, social media og marketplace platforme (Amazon). Det resulterer i en effektiv lokal webshop og et øjeblikkeligt salgs-boost.

Distribution

Gennem strategisk placerede lagre i Padborg (DK-DE) og kombineret med en attraktiv kontrakt med lokale tyske fragtfirmaer som Deutsche post, DPD og DHL tilbyder vi sammen den mest kosteffektive distribution til Tyskland, EU og resten af verden. Gennem flere års erfaring ved vi, at metoden realiserer hurtigere leveringstid til en laver pris i Tyskland og EU.

Sammen med We Grow Webshops tilbyder vi to distribuerings metoder.

  1. Pick Up: We Grow Webshops afhenter dine forsendelser hos dig dagligt, hvorefter de leverer dem direkte til de tyske distributionscentre. Denne metode er hovedsagligt påtænkt større webshops.
  2. X-border-distribution: Danske webshops sender deres pakker, pakket og med labels, til We Grow Webshops cross-border lager over natten, hvorefter de bliver sendt direkte ind i det tyske netværk af fragtleverandører. Denne metode er fortrinsvis for webshops med en mellemstor volumen.

Systemintegration

Den sidste del af pakken er integrationen mellem Webshipper og We Grow Webshops fragtaftale, der er forhandlet med lokale tyske fragtfirmaer (DPD, Deutche Post og DHL) og forhandlet ud fra et mængdeprincip baseret på en stor volumen af pakker i Holland, Belgien og nu også Danmark. Du kan med andre ord drage fordel af fordelagtige og lokale fragtpriser forhandlet på baggrund i en stor mængde pakker fra Holland, Belgien og Danmark.

Vi har allerede sørget for integrationen, så opsætningen er nem, hurtig og ligetil og vi har naturligvis plug’n’play integrationer til alle de populære e-commerce platforme.

Din vej til success
  • Oversættelse af webshop, juridisk check og markedsspecifik betalingsløsning
  • Google ranking, Amazon tilstedeværelse og Social Media setup
  • Tysk returadresse, telefonnummer og kundeservice
  • Prisvenlig og effektiv distribueringsløsning og en fordelagtig lokal fragtaftale
  • Integreret fragtaftale, overblik og rapporter gennem Webshipper

X-Border distribution

Send pakker til lokale tyske priser

 

Egen returadresse

Egen returportal og tysk returadresse

Automatic Print

Print tyske fragtlabels helt automatisk