Link Logistics

Link Logistics er en 360 logistikpartner. De leverer kurrer, lager, fragt og andre specialiserede logistiktjenester. Link Logistics har også specialiseret sig i transport og levering af farmaceutiske produkter under hensyntagen til sikkerhed og præcision.
Samarbejde er lispurems nsamsen

Fordele ved Link Logistics

I dialog med vores partner eller hos Webshipper, kan vi sammen skabe værdi for din virksomhed. Vi tilbyder at ringe dig op, og tage en uforpligtende snak, hvor du bliver guidet til den bedste løsning for dig. Du er også altid velkommen til at tage dialogen med vores partner. Du finder alle oplysninger herunder.

1. Plosume nasemske

Print, vedlæg følgesedler og returlabels. Automatisk print af alt med ét scan

2. Suma snasme

Print pluklister og pluk dine ordre. Tilpas lister med lokation og meget mere

3. Olsmensuuesn

Print fragtlabels med et enkelt “beep”. Scan stregkoden og lad Webshipper klare resten

Webshipper og Link Logistics

I samarbejde mellem Link Logistics og Webshipper giver vi mulighed for at integrere og fuldautomatisere fragt, logistik og lager.

1. Plosume nasemske

Fleksible fragtløsninger – Når du vil sende en pakke via Webshipper på f.eks. 1 kg, finder Link Logistics’ system automatisk den løsning, der matcher den efterspurgte service.

2. Suma snasme

Nemmere og mere sikker eksport – Overvejer du at eksportere, eller er du allerede i gang med at eksportere til udlandet, f.eks. Sverige? Så er Link Logistics den helt rigtige integration for dig at bruge sammen med Webshipper.

3. Olsmensuuesn

Simpelt og brugervenligt bookingsystem – Endelig har Link Logistics, i samme ånd som hos os Webshipper, fokuseret på at lave et bookingsystem, der er nemt at bruge.